Kirsi Tikkanen

Kirsi Tikkanen

 Tämän kesän kelit ovat olleet sellaiset, että pienistäkin auringonpilkahduksista ja lämpimistä hetkistä on yritetty ottaa kaikki irti. Mökkireissulla ollessamme meille sattui yksi lämmin aamupäivä, joten pakkasimme uimavarusteet ja eväät mukaan ja suuntasimme siskon ja lasten kanssa kylän uimarannalle, Södra Vallgrundin Bulleråsiin, jossa emme ole olleet vuosiin, ehkä viimeksi 90-luvulla.

Lue artikkeli

Kirsi Tikkanen

Kirsi Tikkanen

Seitsemän kilometriä Vaasan keskustasta, meren rannalla sijaitsee ihan oikea Strömsö, vanha puuhuvila, jossa ruotsinkielistä Strömsö-ohjelmaa kuvataan. Strömsön pihapiiri on puistomainen, siellä kasvaa vanhoja lehtipuita ja sen edustalla on kaupungin yleinen uimaranta.

Lue artikkeli

Real Snacks

Real Snacks

 neljä annosta gluteeniton (lakto-vege)1 pussi (150 g ) Oatis kaurasnackseja ( Oatis Arrabbiata Pesto tai Oatis Sea Salt) 400 g jauhelihaa tai 250 g Härkistä tai nyhtökauraa* 2 rkl öljyä 1 pussi taco-mausteseosta 10-15 mustaa oliivia tai meksikolaisia maustepaprikoita 4 rkl tomaattisalsaa (medium) 2-3 rkl jalapenoviipaleita 3 dl juustoraastettaKoristeeksi persiljasilppua1. Levitä Oatis kaurasnacksit leivinpaperin päälle uunipannulle tai valurautapannuun.

Lue artikkeli

Real Snacks

Real Snacks

4 annosta gluteenitonPohja:1 pussi (150 g) Oatis Blueberry Pie ­­–kaurasnackseja 1 rkl sokeria 75 g sulatettua voita tai margariiniaTäyte:200 g vaniljan- tai sitruunanmakuista tuorejuustoa 2 dl kreikkalaista tai turkkilaista jogurttia 1/2 - 3/4 dl sokeria 1 tl vaniljasokeria tai 1/2 (luomu)sitruunan raastettu kuori 5 liivatelehteä tilkka vettä tai sitruunamehuaLisäksi2 dl pensasmustikoita rouhittuja Oatis Buleberry Pie –kaurasnackseja tuoretta minttua tai sitruunamelissaaOta pussista kourallinen kaurasnackseja erilleen annosten koristelua varten. Murskaa kaurasnacksit monitoimikoneessa tai pussissa kaulimen avulla.

Lue artikkeli