Fish & Oatis®

neljä annosta
gluteeniton

400 g pakasteturskaa tai lohifileetä
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 pussi (150 g) Oatis Sea Salt- tai Oatis Arrabbiata Pesto -kaurasnackseja

Lisäksi

silputtua persiljaa
sormisuolaa
sitruunalohkoja

  1. Paloittele kala annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla. Jos käytät pakastekalaa, käsittele sitä puolisulaneena.
  2. Hienonna kaurasnacksit monitoimikoneessa tai pussissa kaulimen avulla. Kääntele kalapalat keksimuruissa.
  3. Kypsennä kalapalat 225-asteisessa uunissa keskitasolla 15-20 minuuttia, kunnes kala on kypsää ja se on saanut kauniin värin pintaansa.
  4. Tarjoa Oatis-kaurasnacksien ja sinappi-kurkkukastikkeen kanssa.

SINAPPI-KURKKUKASTIKE

1 tlk (200 g) ranskankermaa
1 dl valmista sinappi-kurkkusalaattia
1/2 dl silputtua basilikaa

  1. Sekoita ainekset keskenään. Tarjoa Fish & Oatis -annoksen kastikkeena

Kuvat ja ohje: Tiina Rantanen

Real Snacks
Real Snacks