Meksikolainen Oatis® -salaatti

neljä annosta
vegaaninen, gluteeniton

1 pussi salaattisekoitusta tai kerä rapeaa salaattia
10 kirsikkatomaattia tai 2 tomaattia
10 kivetöntä oliivia
(1-2 avokadoa)
2-3 valkosipulinkynttä
2-3 rkl öljyä
1 pkt (250 g) Härkis-härkäpapuvalmistetta tai nyhtökauraa
1 pussi tacomausteseosta

Kastike:

2 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
1/4 tl suolaa

ripaus mustapippuria

Lisäksi:

1/2 pussia (75 g) Oatis Sea Salt tai Oatis Arrabbiata Pesto –kaurasnackseja

 

  1. Valmista salaattipohja. Sekoita kastikkeen öljy ja balsamiviinietikka, mausta suolalla ja pippurilla. Jos käytät rapeaa salaattia, suikaloi pesty salaatti. Pyöräytä salaatti kastikkeessa ja levitä laakealle vadille..
  2. Puolita tai kuutioi pestyt tomaatit. (Halkaise avokado, poista kivi, irrota hedelmäliha kuoresta ja viipaloi se. ) Asettele ainekset salaatin päälle.
  3. Kuori ja viipaloi sipuli sekä hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota sipulit ja valkosipulit. Lisää Härkis pannulle ja jatka paistamista muutama minuutti. Lisää tacomauste ja paista vielä hetki koko ajan seosta käännellen.
  4. Jaa seos salaattipedille ja koristele Oatis Sea Salt- tai Oatis Arrabbiata Pesto -kaurasnackseilla.

Vinkki!
Voi myös käyttää valmiiksi maustettua Härkistä tai nyhtökauraa. Voi myös tehdä  Oatis-salaatin ilman Härkistä ja tarjota sen kasvis-, kala- tai jauhelihapihvien kanssa.

Ruokaohjeet ja kuvat: Tiina Rantanen

Real Snacks
Real Snacks