Näin Sipsisankarit syntyivät

Ketkä tuovat rouskuvat sipsit nälkäiselle kansalle läpi sateiden ja puuskatuulien?

Tietenkin Real Snacksin Sipsisankarit kolmipyöräisillään!

sipsisankarit_001

Sipsisankareiden huikea tarina alkoi viime keväänä, kun kolme innokasta Jyväskylän ammattikorkeakoulun Tiimiakatemialaista marssi iloisesti tapaamaan Real Snacksin toimitusjohtajaa Arja Kastarista. Sankarit olivat juuri kotiutuneet kaksi viikkoa kestäneeltä asuntoauto road tripiltä ympäri Eurooppaa. Sieltä he olivat saaneet inspiraation liikkuvasta pyöräkojusta, josta myytäisiin, mitäpä muutakaan, kuin herkullisia sipsejä. Kun idea heitettiin ilmoille tapaamisessa, oli molemmin puolinen innostus käsin kosketeltavaa. Siitä ajatukset rupesivat vähitellen selkenemään, ja ei aikaakaan kun Sipsisankarit olivat jo valmiina seikkailuihin.

Kesän ajan Sipsisankarit rullailivat kolmipyöräisellään ympäri ämpäri Jyväskylän katuja, rantoja ja tapahtumia. Kesään mahtui paljon onnellisia rouskuttajia, hienoja tapahtumia, märkiä uimarantoja, pyöräilykilometrejä ja mieleenpainuvia asiakaskohtaamisia. Jokainen päivä oli erilainen, ja koskaan ei aamulla voinut tietää minkälaiset pilviröykkiöt tai auringonsäteet verhon takaa pilkistää. Sipsisankarit eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaan lähtivät urheasti läpi puuskatuulien ja sateiden ilostuttamaan ihmisiä herkullisilla Real Snacksin sipseillä. Koko kesä mentiin eteenpäin hymyssä suin, millä muullakaan kuin sankarimaisella asenteella.

Sipsisankareiden mieleenpainuvin kokemus oli kesällä kolmen päivän pyöräilyputki Jyväskylässä järjestettävillä Suomipop- festivaaleilla. Sieltä löytyi rouskuttajaa, jos jonkinmoista. Pyörä liikkui pikkutunneille asti, ja Sankarit ilostuttivat satoja festarikansalaisia Real Snacksin herkku sipseillä. Ja voitte varmaankin vain kuvitella, miten hulvattomia kohtaamisia ja tilanteita syntyikään, kun Sankarit häkkyröillään seikkailivat ihmismassan keskellä! Törmäämisiltä ei vältytty, ja saattoi olla, että pyörä ja sipsitkin meinasivat joutua hukkateille ”hieman” liian innokkaiden juhlijoiden johdosta.

Sipsisankarit ovat myös tunnetusti itsekin kovia rouskuttajia, joten he halusivat kesän aikana haastaa muitakin kilpasille. He seikkailivat kolme kertaa Ala-Härmään Power Parkkiin sipsilastit kyydissään. Siellä he pitivät huvipuistokansalle hulvattomat hauskoja ja tiukkoja sipsinsöyntikilpailuja. Tietenkin lapsenmieliset sankarit kävivät itsekkin riekkumassa muutamassa laitteessa, eihän kiusaukselta voinut välttyä.

 

sipsisankarit

Festari- ja huvipuistokansan lisäksi Sankarit saattoi kesällä bongata ilostuttamassa puisto-, leffa-, ranta-, ralli- ja muuten vaan kesäkansaa!
Kesän pyöräilyt olivat kuitenkin vasta alku–lämmittelyä elokuun pyöräilyretkelle Oulusta Ylläkselle. Tämänkin haasteen Sipsisankarit ottivat vastaan intoa puhkuen, mutta siitä kuulette lisää myöhemmin. Pysykää siis kuulolla, luvassa tarinoita jännitysmomenteista keskellä pimeää metsää ja kohtaamisista porojen kanssa.

sipsisankarit_003

sipsisankarit
sipsisankarit