Oatis® Supreme

 

neljä annosta
gluteeniton (lakto-vege)

1 pussi (150 g ) Oatis kaurasnackseja ( Oatis Arrabbiata Pesto tai Oatis Sea Salt)
400 g jauhelihaa tai 250 g Härkistä tai nyhtökauraa*
2 rkl öljyä
1 pussi taco-mausteseosta
10-15 mustaa oliivia tai meksikolaisia maustepaprikoita
4 rkl tomaattisalsaa (medium)
2-3 rkl jalapenoviipaleita
3 dl juustoraastetta

Koristeeksi
persiljasilppua

1. Levitä Oatis kaurasnacksit leivinpaperin päälle uunipannulle tai valurautapannuun.
2. Ruskista jauheliha tai Härkis/nyhtökaura öljytilkassa, mausta tacomausteella.
3. Levitä Oatis kaurasnackseille jauheliha tai Härkis, oliivit ja jalapenoviipaleet.
4. Lusikoi tomaattisalsaa ainesten päälle ja ripottele viimeiseksi päälle juustoraastetta.
5. Kypsennä Oatis-peltiä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes juusto saa väriä.
6. Tarjoa vihersalaatin kanssa.

*Tarkista pakkauksesta raaka-aineet ja soveltuvuus ruokavalioosi! Härkis ja nyhtökaura saattavat sisältää jäämiä gluteenia sisältävistä viljoista.

Nachos supreme on texmex-ruokien kuningas, jonka voi nyt valmistaa myös kotimaisesta kaurasta. Perinteisesti nachos-lastujen päälle kerrostetaan tacomausteista jauhelihakastiketta, juustokastiketta ja kasviksia. Koko komeus kuorrutetaan uunissa. Ja syödään tietty hyvässä seurassa. Haarukat voi heittää nurkkaan, sillä tämän ruokalajin syömisessä tyyli on vapaa.

Oatis kaurasnackseja voi myös dipata nachojen tapaan tomaattisalsassa, guacamolessa tai maustetuissa jogurttidipeissä. Kokeile Oatis Sea Salt- ja Oatis Arrabbiata Pesto -kaurasnackseja vaikkapa kreikkalaisen tsatsikin kanssa.

Ruokaohje ja kuvat: Tiina Rantanen

Real Snacks
Real Snacks