Tänään

Real Snacks™ on reilusti kotimainen sipsitehdas, jonka omistavat edelleen sen aikoinaan perustanut perhe sekä yhtiössä aiemmin työskennelleet että nykyiset avainhenkilöt.

Panostamme laatuun ja omaan tuotekehitykseen voidaksemme tuoda markkinoille suomalaiseen ja kansainväiseenkin makuun sopivia snacks -tuotteita jatkossakin. Yrityksellämme on FSSC 22000 laatusertifikaatti.

Real Snacksin perunalastujen tuotevalikoimaa täydentävät nykyään myös Junior -luomumaissinaksut ja Real Snacks -kastikkeet eli koko perheelle löytyy oma suosikki kotimaiselta valmistajalta. Real Snacksin liikevaihdosta n. 21 % menee tällä hetkellä vientiin, mm. Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Venäjälle ja Kiinaan.

Perunalastujemme valmistukseen käytettävä peruna hankitaan lähialueen sopimusviljelijöiltä ja voimme ylpeinä merkitä jokaiseen sipsipussiimme, kenen tuottamaa perunaa olemme sen valmistukseen käyttäneet. Juureva, kotimainen perunantuotanto on meille sydämen asia ja haluamme jatkossakin tuottaa kuluttajille laadukasta lähiruokaa snacksien muodossa - aidosti läheltäsi!

MAISBOOGIES, CHIPVENTURES sekö OATIS ovat Real Snacks Oy:n rekisteröimiä tavaramerkkejä. Tavaramerkit on rekisteröity Suomessa, Euroopan Unionin alueella sekä tietyissä EU:n ulkopuolisissa maissa.